Stordal camping: accommodatie


Camping
De camping biedt ruimte aan caravan, tent en campers en heeft mogelijkheden tot gebruik van elektra. Ook kunt u bij ons terecht voor een vaste staanplaats. Op de camping is ook een speelplaats voor onze kleinere campinggasten.

Hutten
Het is ook mogelijk om bij ons een 2- of 4-persoonshut te boeken. Deze zijn allemaal uitgerust met een koelkast, kookplaat en elektra.
In de hutten zijn geen huisdieren toegestaan.

Appartement
U kunt ook een appartement huren. Het appartement is volledig ingericht voor twee personen, met douche, toilet en televisie.
Huisdieren zijn niet toegestaan.

Kiosk
In onze kiosk kunt u terecht voor onder andere informatie over de omgeving en activiteiten die er eventueel te doen zijn. We hebben ook wandelroutes en verhuren een motorboot en kano's.

Sanitair
De camping beschikt over de volgende nieuwe (2008) sanitaire voorzieningen: dames en heren toiletten – dames en heren douches – spoelbakken voor de afwas – wasruimte voorzien van wasmachine en droger – en een stortbak voor uw chemisch toilet.

Bootverhuur
Op onze camping kunt u zowel een motorboot (voor maximaal vijf personen) als stabiele kano's (zie foto hieronder) huren. De boot en de kano's zijn zeer stabiel. Ideaal voor onze gasten die een keertje op de fjord willen vissen op kabeljauw, koolvis of makreel. Maar ook zonder hengel kan het op een mooie zomerdag heerlijk toeven zijn op de fjord.
De huurprijs voor de motorboot is 150 Noorse kroner per uur. De eenpersoons kajak kan gehuurd worden voor 125 kroner per uur, de tweepersoons kajak voor 200 kroner per uur.